Oceny
rozpoczęta: redbatredbat
1163561691|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
liczba wiadomości: 3
rss icon RSS: nowe wiadomości
opis:
dobrze byloby umozliwic ocenianie niezarejestrowanym
Oceny
redbatredbat 1163561691|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

witam

kolejna moja uwaga.
[wiem ze teraz prace glownie trwaja nad edytorem ale moze potem bedzie czas i na to :)]

dobrze byloby zeby oceniac i komentowac mogli rowniez niezarejestrowani uzytkownicy. w koncu nasze strony w 90% beda odwiedzac ludzie z zewnatrz. dlaczego nie dac im prawa oceny?
bez mozliwosci glosowania niezarejestrowanych cala ta funkcja nie ma wiekszego sensu raczej.

zastanowilbym sie rowniez nad rozszerzeniem tej funkcji - system gwiazdkowy zamiast +/-

wiem ze ocenianie jest moze malo istotne w calym projekcie ale w koncu dzieki takim drobnym niby rzeczom jak ocena i komentarz wikidot odroznia sie od mediawiki.

rozwiń Oceny przez redbatredbat, 1163561691|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Re: Oceny
michal frackowiakmichal frackowiak 1163578732|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

hej,

swietna uwaga! na razie glosowac moga tylko zarejestrowani, bo tak bylo prosciej zrobic… gdy bedzie wiecej czasu (lub wiecej ludzi do pisania) na pewno funkcje glosowania zostana ulepszone - zarowno dla niezalogowanych, jak i (do wyboru) system gwiazdkowy. gwiazdki nawet zaczalem pisac, ale jakby cos mi przerwalo ;-)

bedzie lepiej!!!

michal

Michał Frąckowiak @ Wikidot Inc.
Visit my blog at michalfrackowiak.com

rozwiń Re: Oceny przez michal frackowiakmichal frackowiak, 1163578732|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Re: Oceny
WRON3KWRON3K 1187212699|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

było by super gdyby zostało to wprowadzone :]

rozwiń Re: Oceny przez WRON3KWRON3K, 1187212699|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
nowa wiadomość
Jeśli nie zaznaczono inaczej, Zawartość tej strony dostępna jest na licencji Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.