witam i gratuluje autorowi...
Forum » Społeczność / Przedstaw się » witam i gratuluje autorowi...
rozpoczęta: djsaddamdjsaddam
1157461696|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
liczba wiadomości: 6
rss icon RSS: nowe wiadomości
opis:
gratulacje za projekt wikidot. nieograniczone mozliwosci jaki on daje troche mnie jeszcze przytlaczaja i jestem ciekaw jak rozwinie sie ten pomysl.. i zycze wytrwalosci.
witam i gratuluje autorowi...
djsaddamdjsaddam 1157461696|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

djsaddam ur w toruniu, zamieszkujacy polkule polnocna.

ostatnia edycja 1157462214|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover przez djsaddam + więcej
rozwiń witam i gratuluje autorowi... przez djsaddamdjsaddam, 1157461696|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Re: witam i gratuluje autorowi...
reemireemi 1157662821|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

przylaczam sie do gratulacji, pomysl kapitalny, z czasem napewno się przyjmie i… opanuje świat "of course ;-)"

rozwiń Re: witam i gratuluje autorowi... przez reemireemi, 1157662821|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
infoplinfopl 1157542103|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

wspaniały pomysł dla takich laików jak ja
za tak proste strony jak
www.borniak.com
musieliśmy płacić
teraz spróbujemy sami

Zdzisław R. Mac

POWODZENIA!

rozwiń Re: witam i gratuluje autorowi... przez infoplinfopl, 1157542103|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
olo81olo81 1159973161|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Długo próbowałem zrobić swoją strone. Jak już coś się urodziło to edycja tego była zabujcza.
Za któeymś razem dodając linka skasowałem grafike w htmlu :)
Wreszcie znalazłem to czego szukałem.

rozwiń Re: witam i gratuluje autorowi... przez olo81olo81, 1159973161|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
infoplinfopl 1168877876|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Radio BORNEO w Bornem Sulinowie zaczyna się na www.gazetaborneo.blog4u.pl lub www.borneo.go.pl nie pamiętam ale tamten adres com napewno jest błędny. Zdzisław Mac - pomysłodawca WRI /wolnego radia info/. Pozdrawiam i zapraszam wszystkich na warsztaty radiowe do Bronego Sulinowa.Mamy do wyboru - albo być dziennikarzami albo informatykami. My jesteśmy dziennikarzami i dlatego jest nam tak trudno cokolwiek powiedzieć o stronach…

rozwiń Re: witam i gratuluje autorowi... przez infoplinfopl, 1168877876|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
matytmatyt 1161522531|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Witam i przyłączam się także do gratulacji!
Z Włocławka jestem i być może będę w Toruniu.
Próbuję znaleźć pomysł na stronę - trudne to!
(Już wiem, dlaczego jest tyle blogów ;))
Przy okazji popieram temat o kasowaniu (nie ukrywaniu) stron,
a nawet możliwości zlikwidowania całych "sajtów".

Pozdrawiam,
Matyt

rozwiń Re: witam i gratuluje autorowi... przez matytmatyt, 1161522531|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
nowa wiadomość
Jeśli nie zaznaczono inaczej, Zawartość tej strony dostępna jest na licencji Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.