Duży upgrade
rozpoczęta: michal frackowiakmichal frackowiak
1157848218|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
liczba wiadomości: 3
rss icon RSS: nowe wiadomości
Duży upgrade
michal frackowiakmichal frackowiak 1157848218|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

hej,

zrobiłem duży upgrade i w tej chwili około 80% interfejsu jest już w języku polskim. trzeba jedynie pojsc do "my account » account settings » language" i wybrać sobie polski, to troche pomoże ;-)

to jest wersja zupelnie wstepna obslugi polskiego jezyka, wiec pewnie bledow jest troche. robilem to bardzo szybko, a i mozliwosci techniczne troche ograniczaja.

tak czy inacze - zapraszam!

michal

Michał Frąckowiak @ Wikidot Inc.
Visit my blog at michalfrackowiak.com

rozwiń Duży upgrade przez michal frackowiakmichal frackowiak, 1157848218|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Re: Duży upgrade
ekhilekhil 1157968326|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Nie wiem czy tylko u mnie jest z tym mały problem, ale na wszelki wypadek napisze.
Zmieniłem sobie język na polski, zgodnie z powyższym sposobem, ale po ponownym wejściu w "my account" wszystko nadal jest po angielsku. Gdy wchodzę do "my account » account settings » language" widzę ustawiony język "polski". Gdu naciskam "save" - menu z angielskiego zamienia się w polskie. Sprawdzane kilka razy, na różnych komputerach. Pod Firefox 1.5.0.6 i WinXP Home SP2 oraz WinXP Prof SP2.

rozwiń Re: Duży upgrade przez ekhilekhil, 1157968326|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Re: Duży upgrade
michal frackowiakmichal frackowiak 1157968782|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

chodzi o to, ze jak zmienisz sobie jezyk na "pl", to (i tu problem) wszystkie linki do "mojego konta" powinny prowdzic do http://pl.wikidot.com/account:you, a nie do http://www.wikidot.com/account:you. takze linki w prawym gornym rogu powinny teraz sie nazywac "moje konto" a nie "my account" itp.

powinienem jakis redirect zrobic chyba…

Michał Frąckowiak @ Wikidot Inc.
Visit my blog at michalfrackowiak.com

rozwiń Re: Duży upgrade przez michal frackowiakmichal frackowiak, 1157968782|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
nowa wiadomość
Jeśli nie zaznaczono inaczej, Zawartość tej strony dostępna jest na licencji Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.