Hej wszystkim
rozpoczęta: brodabroda
1202003556|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
liczba wiadomości: 1
rss icon RSS: nowe wiadomości
Hej wszystkim
brodabroda 1202003556|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Witam, jestem tu nowy, heh co nie powinno zdziwic nikogo. Btw… zalogowalem sie tu poniewaz mam
nadzieje ze pomozecie mi troche zorientowac w tym wszystkim, a mianowicie w muzyce klubowej i miksowaniu jej na.. no wlasnie, na czym? wiem ze od tego sa gramofony mixery komputery itp. ale tyle tego jest
a ja jestem zielony w tym temacie i nie wiem co i jak :) chodzi mi dokladnie o…. o to zeby kupic sobie za jakis czas
troche sprzetu do mixowania i uzywania go w domowej atmosferze badz jakichs prywatnych imprezkach ze znajomymi. do tej pory bawilem sie tylko traktorem 2 (3 rozkminiam dopiero) i jakimis mniej znanymi programami. kiedys jeszcze lamalem igly w gramofonie unitra :) nie oplacalna zabawa :] chce sie uczyc tego bo to mnie kreci od zawsze i zawsze cos mnie ciagnelo do dziwnych klimatow muzycznych.
jesli ktos chcialby mi pomoc w zorientowaniu sie w tym to prosil bym o odp. a watek zaloze tam gdzie trzeba i w odpowiednim czasie. Wielkie Dzieki i pozdro

rozwiń Hej wszystkim przez brodabroda, 1202003556|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
nowa wiadomość
Jeśli nie zaznaczono inaczej, Zawartość tej strony dostępna jest na licencji Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.