Usunięte strony
Forum » Pomoc / Zarządzanie sajtem » Usunięte strony
rozpoczęta: ekhilekhil
1159436980|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
liczba wiadomości: 5
rss icon RSS: nowe wiadomości
opis:
Jak usunąć stronę - na stałe...
Usunięte strony
ekhilekhil 1159436980|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Jak usunąć stronę, tak aby jej po prostu nie było. Aktualnie usuwanie stron działa na zasadzie zmiany nazwy i przyporządkowania strony do kategorii: deleted. A jak usunąć ją całkowicie? A może będę usuwane one automatycznie co jakiś czas?

rozwiń Usunięte strony przez ekhilekhil, 1159436980|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Re: Usunięte strony
michal frackowiakmichal frackowiak 1159439688|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

hej,

nie, strony nie sa usuwane "na stale". wiaze sie to z idea "no information lost" — co jest i zaleta, i wada. ale byc moze bedzie opcja "twardego kasowania", ale to tylko dla admnistratorow.

na razie polecam:

• przeniesc strone do "deleted:"
  • zrobic "edit" i skasowac zawartosc.

michal

BTW: widziales nowe logo? http://community.wikidot.com/forum/t-457/new-logo
teraz trzeba do niego tylko jakis layout dorobic ;-)

Michał Frąckowiak @ Wikidot Inc.
Visit my blog at michalfrackowiak.com

ostatnia edycja 1159439763|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover przez michal frackowiak + więcej
rozwiń Re: Usunięte strony przez michal frackowiakmichal frackowiak, 1159439688|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
ekhilekhil 1159451099|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

To ja jestem za opcją "twarego kasowania", ale tylko dla adminów.

Jeżeli chodzi o logo, to jest OK. Głosowałem na YES ;) a jeżeli chodzi o layout, to przydałby się, ale to nic pilnego. W sumie, to "Gila" pasuje kolorystycznie, ale trzeba by ją przerobić.

pozdrawiam

rozwiń Re: Usunięte strony przez ekhilekhil, 1159451099|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
KubuKubu 1159527635|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Ja także popieram opcje zupełnego kasowania stron. Obecne rozwiązanie to raczej "ukrywanie" a nie "usuwanie" :)

rozwiń Re: Usunięte strony przez KubuKubu, 1159527635|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
soda2soda2 1188381165|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

a wiecie może jak usunąć całą stronę? w sensie cały "portal" wiki który założyłem? szukałem i nie umiem znaleść. ;/

rozwiń Re: Usunięte strony przez soda2soda2, 1188381165|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
nowa wiadomość
Jeśli nie zaznaczono inaczej, Zawartość tej strony dostępna jest na licencji Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.