Witam wszystkie koleżanki biorące udział w szkoleniu etwinning.
Jest to nasze kolejne zadanie - nauczyć się tworzyć własne wiki! Jak poszło? Zapraszam do dyskusji!!! MAm nadzieję, że ja zrobiłam wszystko dobrze!!!
Pozdrawiam
ewrobel Ewelina
Witajcie! Właśnie próbuje nawiazać kontakt ze znajomymi bioracymi udział w szkoleniu e-twinning. To jest tez część zadania, którem musimy
wykonać. Mam nadzieję, ze wszystko zrobiłam taj jak w instrukcji.
Pozdrawiam Zenia
Ja też odrabiam zadanie. Jestem spóźniona ale cieszę się, że Was koleżanki znalazłam.
Pozdrawiam
Beta
underline text
ja też z lekkim poślizgiem zabrałam się do nadrabiania zaległości. Pozdrawiam
Witam, jak podoba się Wam kurs?
Byl sobie raz zajaczek, zyl sobie w pieknym lesie, mial wielu przyjaciol, sarenki, liski, niedzwiadki, wiewiorki…wlasciwie cala spolecznosc lesna byla mu przyjazna. zajaczek wszystkich ich bardzo lubil i cenil, a nawet podziwial ich zdolnosci. Wszyscy zyli ze soba w najlepszej zgodzie! w tej przepieknej, sielskiej, lesnej atmosferze, wsrod zapachow pieknych kwiatow i iglakow, wsrod spiewu ptakow zajaczek czul sie jednak nieszczesliwy, poniewaz…
Jak się jest w niebie to znaczy, że się nie żyje!
Tym bardziej, że zajączek okazał się zajęczycą a zajęczyce nie do końca lubią sielanki. To znaczy jest tak: we własnym lesie, we własnym domku to sielanka jest fajną sprawą ale wewnątrz coś podpowiada, że fajnie byłoby pokonwersować z arcy prostym organizmem typu traktorzysta. Nie trzeba wtedy stosować etykiety, można być sobą! Choćby tylko na chwilę. Tak o tak na choćby chwilkę.
Zajęczyca dobrze wiedziała, że za lasem jest pole a na polu miło zaniedbany traktorzysta-oracz dojeżdża swój 33 konny rydwan o symbolu fabrycznym C-330 i wtedy…..
Kurs jest OK, tylko czas szybko leci i nie zawsze starcza na realizację zadań. Jak sobie z tym radzicie?
Zgadzam się, szybkie tempo kursu,nie ma czasu na leniuchowanie.Może to dobrze bo mobilizuje do systematycznej pracy.Choć realizując projekt z 10 partnerami można być zakręconym, do tego kurs i ogrom pracy zawodowej.Kurs jednak bardzo mi pomógł nie wierzyłam, że dam radę.